AcasăFinlandaFinlanda ar putea combina vaccinul AstraZeneca cu un ser diferit

Finlanda ar putea combina vaccinul AstraZeneca cu un ser diferit

-

Finlanda a spus miercuri că persoanele cu vârsta sub 65 de ani care au primit o primă doză din vaccinul AstraZeneca COVID-19 ar putea primi un vaccin diferit pentru cea de-a doua doză, relatează Reuters.
Institutul de sănătate și bunăstare a declarat că este posibil să se administreze o a doua doză de la un alt producător persoanelor cu vârsta sub 65 de ani cărora li s-a administrat deja AstraZeneca și care urmează să primească o a doua doză în următoarele săptămâni.

Este a treia țară, după Franța și Germania, care ia în considerare amestecarea vaccinurilor, deoarece limitează utilizarea vaccinurilor AstraZeneca pe fondul îngrijorărilor legate de cheagurile de sânge.

„Nu avem niciun motiv să ne așteptăm la efecte adverse asupra sănătății după administrarea celei de-a doua doze de la un alt producător”, a spus Miia Kontio de la institutul de sănătate finlandez.

mai mult la   /www.gds.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

🇷🇴 Atentie ! NOU 🇫🇮 🚚 Traseu Suplimentar in Finlanda ptr...

Luni 5 si Marti 6 Aprilie vom fi pe traseul : Kristinestad, Narpes, Vaasa, Nykarleby, Jakobstad, Kokkola, Raahe, Oulu, Kajaani, Iisalmi, Kuopio, Jyvaskyla, Jamsa, Orivesi Contact...

Descoperă mai multe la Finlanda ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura