10 burse pentru studii postuniversitare in Finlanda

4
4566

Centrul National de Studii in Strainatate anunta lansarea a 10 burse pentru studii postuniversitare sau pentru cercetare in Finlanda, cu durata de 10 luni. Online Advertising Candidatii trebuie sa fie masteranzi sau doctoranzi la zi, la universitati acreditate, medici rezidenti , cercetatori din institutiile aflate in subordinea MEC sau cadre didactice.
Dosarele, unul in romana si unul in finlandeza sau o alta limba de circulatie internationala, se depun la Registratura MEC, pana pe 15 decembrie. Ele trebuie sa contina formularul de inscriere, CV-ul, un proiect de cercetare, acordul institutiei pentru a beneficia de bursa in strainatate, doua recomandari, programul pe care candidatul vrea sa il urmeze in strainatate, lista de lucrari comunicate sau publicate in tara, copii dupa actele de studiu si dupa documentele personale. Detalii se pot afla de pe site-ul www.roburse.ro

4 COMENTARII

 1. Buna ziua!

  Am fost admisa la studii doctorale de 4 ani, fara taxa, de catre Universitatea din Helsinki, incepand cu anul universitar 2007/2008, Stiinte Umaniste, Political History. Am diploma de licenta si master obtinute in Romania. Intentia mea era de a aplica in aceasta toamna in vederea obtinerii unei Burse Speciale oferite de Guvernul Romaniei, dar mi s-a raspuns ca anul acesta nu se va mai organiza competitia pentru selectionarea unei noi generatii de bursieri.
  Incerc sa identific alte variante de a pleca la studii in Finlanda, insemnand alte variante de a obtine o bursa. CNBSS-ul mi-a raspuns ca bursele lor se adreseaza exclusiv studentilor inscrisi la o universitatea din Romania. Pe site-ul CIMO, la conditii de eligibilitate, nu este nimic despre conditia de a fi inscris la o universitate din Romania. Dar cum trebuie sa aplic tot prin CNBSS ajung la acelasi criteriu pe care nu-l indeplinesc, sa fiu inscrisa la zi intr-o institutie de invatamant superior din Romania. As dori sa stiu daca exista si alte tipuri de burse disponibile studentilor romani, admisi la studii in Finlanda, cu exceptia celor acordate prin CNBSS.
  Cu deosebita consideratie,
  Elena Dragomir

 2. Sunt absolventa a facultatii de psihologie. Am un cabinet de practica individuala in Giurgiu. Am nevoie de mai multe informatii referitoare la posibilitatea derularii unui program de informare si preventie, in domeniul sanatatii mintale a tinerilor alaturi de o organizatie finlandeza. Ce posibilitate am eu de a urma stadii de formare, in acest sens, in Finlanda.
  Va multumesc,
  Monica Nicolae

 3. Niciuna….mai faceti si alte facultati ca ne -am umplut de sociologi, pshihologi stiinte umaniste si sociale. mai faceti si inginerie, matematica, fizica, chimie.. numai facutati de lene nu de gandire…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.