Titus Corlatean: Avem o problema cu ambasadorul in Finlanda, Catalin Avramescu. Il chem in tara pentru explicatii

0
1727

Ambasadorul in Finlanda, Catalin Avramescu, a cerut renuntarea la comunicarea pe cifru si, de asemenea, s-a opus trimiterii de catre Guvern a unui atasat pe probleme de munca, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ministrul de Externe, Titus Corlatean. Seful diplomatiei a precizat ca diplomatul va fi chemat pentru explicatii, relateaza Mediafax.

Raspunzand unei intrebari, Corlatean a declarat ca Avramescu este inca ambasador in Finlanda, „dar nu am semnale neaparat incurajatoare profesional”.

„In Finlanda avem o capitala importanta, unde avem parti bune, dar avem si dificultati, gen mai avem conationali care mai sunt pe acolo si genereaza niste reactii din partea finlandezilor. Mai e si o atitudine constanta – in ultima vreme nu atat de vizibila – pe chestiunea legata de Schengen. Or, o astfel de capitata trebuie tratata profesionist din punctul de vedere al reprezentarii diplomatice. Si de acolo ne-au venit cel putin cateva chestiuni care m-au uimit profesional”, a declarat Corlatean la postul Antena 3.

mai mult :

Titus Corlatean: Avem o problema cu ambasadorul in Finlanda, Catalin Avramescu. Il chem in tara pentru explicatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.