Surpriză IMENSĂ! Titlul în Finlanda a fost cîştigat de o echipă cu un stadion de 5000 de locuri şi valoarea lotului mai mică decât cota lui Varela

0
1822
Surpriză imensă în campionatul Finlandei! Noua campioană este Seinajoen Jalkapallokerho, o echipă dintr-un oraş cu 60.000 de locuitori şi un stadion de 5000 de locuri.
Tensiunea cîştigării titlului s-a întins pînă în ultima etapă, înaintea căreia erau trei echipe care se luptau pentru trofeu: SJK, Rovaniemi şi HJK, distanţate de cîte un punct. În ultima rundă, Seinajoen Jalkapallokerho a avut un meci uşor pe teren propriu, cu Jaro, pe care l-a cîştigat cu 2-0 şi şi-a adjudecat primul titlu din istorie.
titllll-660x400
Clubul a fost infiinţat în 2007, după fuziunea echipelor TP-Seinajoki şi Sepsi-78. După cîteva sezoane în ligile inferioare, în 2013 a promovat în prima divizie, unde a terminat pe locul doi un sezon mai tîrziu.
În acest an, aa fost şi în cupele europene, unde a pierdut în primul tur preliminar în Liga Europa, după două înfrîngeri cu 0-1 contra islandezilor de la FH.

Valoarea lotului campioanei SJK este de aproximativ 4 milioane de euro, cît cota de piaţă a fundaşului Fernando Varela de la Steaua.
– See more at: http://www.fanatik.ro/surpriza-imensa-titlul-finlanda-fost-cistigat-de-o-echipa-cu-un-stadion-de-5000-de-locuri-si-valoarea-lotului-mai-mica-decat-cota-lui-varela-576153#sthash.8WBSC0T0.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.