Strangere de semnaturi in Finlanda pentru Remus Cernea, candidat la Presedintia Romaniei!

0
1767


Te gandeai deja ca nu ai cu cine vota la alegerile prezidentiale din noiembrie din Romania? Sau ca nu ai de ce sa mergi la vot?

Hai sa sprijinim candidatura lui Remus Cernea care a demonstrat spirit puternic de actiune civica si, mai presus, este din afara sistemului politic actual.

Ignorat de media politizata din Romania, Remus Cernea are nevoie de 200.000 de semnaturi pana pe 15 octombrie, pentru a fi admis drept candidat oficial.

In ziua de sambata 3 octombrie 2009, voi culege semnaturi de la romanii din Finlanda intre orele 12-13 in fata intrarii in shopping mall-ul Kamppi din directia Mannerheimintie (Narinkkatori). Voi purta un tricou de culoare galbena cu Romania.

Tot ce iti trebuie sa ai cu tine e pasaportul sau buletinul pentru a te putea legitima si semna in lista de semnaturi. As aprecia daca mi-ai trimite in avans un email prin care sa confirmi daca vei veni sa semnezi.

De asemenea te rog sa trimiti acest email altor romani din Finlanda, care poate ar dori sa semneze.

Strang aceste semnaturi doar pe baza de voluntariat si neapartenta politica din dorinta de a arata ca imi pasa si nu accept resemnat situatia politica din Romania si pentru ca trebuie sprijinite si cautate alternativele.

Daca nu poti veni sa ne intalnim la data si ora stabilita scrie-mi un email la c_nastase@yahoo.com sau da-mi un telefon la 050 4869475 si poate stabilim o alta alternativa de a semna lista.

Daca lucrezi la Nokia, ne putem intalnim la sediul Nokia (Keilalahdentie 2, Espoo) unde lucrez si eu.

Orice semnatura conteaza!

Ciprian Nastase

PS. Vezi mai multe detalii depre Remus Cernea la www.remuscernea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.