Si in pasnica Finlanda au loc manifestari dure. Un centru pentru REFUGIATI a fost incendiat – VIDEO

0
1529

O drona a surprins imagini ale unui viitor centru pentru refugiati din Finlanda, cuprins de flacari. Politia considera ca focul a fost pus in mod intentionat. Evenimentul se petrece in contextul in care mai multe centre de refugiati au fost atacate in mod similar in Suedia, in ultimele luni.
Filmarea arata cladirea in flacari si fumul gros ridicandu-se din aceasta, cladirea fiind aflata intr-o zona impadurita din orasul Kankaanpaa, situat in vestul tarii.
finland_fire-610x300

Centrul trebuia sa functioneze ca unitate de primire pentru cei ce cauta azil, primii trebuind sa soseasca in cursul saptamanii viitoare. Nimeni nu a fost ranit in incendiu, cladirea fiind goala in momentul izbucnirii focului, relateaza ziarul Finlandez Iltalehti.
Politia considera ca incendiul e fost provocat in mod intentionat, in conditiile in care un lant de atacuri similare au avut loc recent in Suedia, ultimul din ele chiar in luna octombrie.

http://www.aktual24.ro/si-in-pasnica-finlanda-au-loc-manifestari-dure-un-centru-pentru-refugiati-a-fost-incendiat-video/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.