Sfarsitul unei epoci pentru Finlanda, locul unde s-a nascut Nokia. De acum inainte, telefoanele companiei se vor numi Lumia

0
1792

N
(foto : asa îsi imaginau inginerii finlandezi viitoarele modele NOKIA)
Daca am intreba oamenii pe strada care a fost primul lor telefon mobil, probabil ca multi ar spune ca a fost un Nokia. Timp de cativa ani, compania finlandeza a produs cateva modele si in Romania, dar s-a retras in 2012.
Nokia domina altadata piata, dar vremurile s-au schimbat. Iar acum, Microsoft, care a cumparat divizia de telefoane Nokia, anunta ca va renunta la acest brand, pe care il considera invechit. Insa numele ”Nokia” le starneste multor oameni amintiri frumoase.

Dar, intr-o lume in care tehnologia avanseaza ametitor de repede, vechile Nokia nu prea mai aveau cautare. Microsoft a cumparat divizia de telefoane a companiei anul trecut si a modernizat produsele. Acum insa, se pregateste sa renunte cu totul la aceasta marca. De acum inainte, telefoanele inteligente ale companiei se vor numi Lumia. Este sfarsitul unei epoci pentru Finlanda, locul unde s-a nascut Nokia.
Sfarsitul unei epoci pentru Finlanda, locul unde s-a nascut …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.