Scandal intre romii de nationalitate romana din Finlanda: S-au batut in fata garii din Helsinki

0
1889

Get Adobe Flash player

Scandal între romii de naţionalitate română din Finlanda: S-au bătut în faţa gării din Helsinki Clanurile de romi de naţionalitate romană din Finlanda s-au bătut intre ele. Mai multe grupuri de bărbaţi s-au luat la bătaie in faţa gării centrale din capitala Helsinki.

incăierarea, extrem de violentă, s-a soldat cu mai mulţi răniţi, spun martorii, care au văzut romii inarmaţi cu bate, crose de golf şi ţevi. O norvegiancă a fost rănită, iar maşină sa a fost avariată.

Motivul pentru care cele două clanuri de romi de naţionalitate romană s-au luat la bătaie a fost o dispută mai veche pe teritorii.
…. Scandal intre romii de nationalitate romana din Finlanda: S-au batut in fata garii din Helsinki

Ce n-a mai vazut Finlanda! Clanurile de tigani romani s-au batut cu rangile pentru locurile de cersit **** – Adevarul

Ce n-a mai vazut Finlanda! Clanurile de tigani romani s-au batut cu rangile pentru locurile de cersit Membrii a doua clanuri de romi romani s-au urmarit ca-n file si s-au batut pe strazile din Helsinki. Tiganii s-au luat la harta la impartitul zonelor de cersit. Politia finlandeza a intervenit, arestand ...

Vezi stirea local

Batai intre romani si tigani pe strazile din Helsinki*** – Libertatea

Batai intre romani si tigani pe strazile din Helsinki Un clan de romi a urmarit si batut doi romani pe strazile din Helsinki, pe fondul unei dispute privind impartirea zonelor unde pot practica cersetoria, iar autoritatile finlandeze au sfarsit prin a aresta sapte suspecti. Conflictul a inceput dupa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.