Portofelul pierdut(cu 1000 euro) al unui cetăţen finlandez a fost recuperat intact

0
1744

Politia de frontiera Politia de frontiera din Otopeni, anunta intr-un comunicat de presa oficial, ca a ajutat un cetăţen finlandez sa-şi recupereze portofelul pierdut intr-un mijloc de transport din Bucureşti.

in data de 15.06. poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Aeroport Henri Coandă au fost sesizaţi de către o persoană, care işi desfăşoară activitatea in cadrul aeroportului, că in autobuzul de linie ce face legatura cu municipiul Bucureşti, a găsit un portofel pierdut.

in portofel se aflau peste 1.000 euro, un card bancar, precum şi un permis de conducere eliberat pe numele unui cetăţean finlandez.

Poliţiştii de frontieră au contactat ofiţerul de legatură de la Ambasada Suediei, reprezentant pe zona Scandinavia, care a efectuat demersurile necesare pe langă reprezentanţa diplomatică a Finlandei din Bucureşti, pentru identificarea persoanei.

Ca urmare a demersurilor efectuate, poliţiştii de frontieră au reuşit să contacteze persoana in cauză, cetăţeanul finlandez Mikael P., in varstă de 27 ani, şi in aceeaşi zi s-au intalnit cu acesta, restituindu-i portofelul cu bunurile pierdute.

Cetăţeanul finlandez le-a mulţumit poliţiştilor de frontieră pentru sprijinul acordat….

http://www.amosnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.