Politia finlandeza a arestat o bandă de romani specializata in copierea de carduri

0
1575

Poliţia finlandeza a arestat o bandă de romani care era specializata in copierea de carduri . Instanţa din Norra Savolax a aprobat arestarea celor trei romani suspectaţi de pregătirea fraudarii unor carti de credit.

Potrivit politiei liga de infractori romani a folosit o cabană inchiriata in Idensalmi ca bază şi de acolo conduceau cu masina in jurul staţiilor de benzina dintre Oulu şi Jyväskylä. Infractorii romani sint suspectati ca ar fi instalat sau ca au incercat să instaleze echipamente de copiere a cartilor de credit pe automatele din chioscurile de benzină.

Investigaţiile de pană in prezent nu au produs nici o dovadă că liga de infractori romani ar fi putut folosi detaliile cardurilor.

….Polisen grep betalkortskopierare

Polisen har gripit en liga som har specialiserat sig på att kopiera betalkort. Norra Savolax tingsrätt har häktat tre rumäner som misstänkta för förberedelser till betalningsmedelsbedrägeri.

Enligt centralkriminalpolisen använde ligan en hyrd stuga i Idensalmi som bas och körde runt till bensinmackar mellan Uleåborg och Jyväskylä. Ligan misstänks ha installerat eller försökt installera kortkopieringsapparater på bensinautomaterna.

Utredningarna har tillsvidare inte gett några bevis för att ligan hann använda kortuppgifterna. (FNB)

…. Polisen grep betalkortskopierare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.