Poliţia finlandeză a arestat doi români acuzaţi de furt dintr-un supermarket din oraşul Turku. Poliţiştii au descoperit în apartamentul acestora 800 de pachete de aparate de ras scumpe.

1
3551

Poliţia finlandeză a arestat doi romani acuzaţi de furt dintr-un supermarket din oraşul Turku. Poliţiştii au descoperit in apartamentul acestora 800 de pachete de aparate de ras scumpe.

Paznicii magazinului au observat, vinerea trecută, doi bărbaţi care işi umpleau coşul cu cele mai scumpe aparate de ras.

Valoarea produselor pe care romanii au incercat să le fure este in jur de 900 de euro. Un incident similar s-a petrecut in magazinul Prisma din Turku cu o săptămană in urmă, cand hoţii au incercat să fure aparate de ras in valoare de 500 de euro… www.click.ro

1 COMENTARIU

  1. ciobani din Romania avem pe aici, fel de fel de papagali parveniti care dupa „un an” de munca aici sunt experti in materie de drepturile omului, taxe in Finlanda (foarte mici de genul 8 % la venituri de 40000 euro anual, de unde le scot, nu stiu, ca incep sa ma simt un idiot ca am platit 18 ani taxe de m-a usturat buzunarul)sunt fel de fel de mincinosi, problema ca mai sunt o gramada de fraieri care cand aud cred dar nu pot sa cerceteze pentru ca sunt analfabeti pe limba lor materna nu mai vorbim de un pic de engleza sau alta limba de circulatie internationala, si alte „beneficii” pe care „cetateanul European roman” proaspat uns este indreptatit sa le primeasca, salarii de 13-15 euro pe ora, de care eu nu prea am auzit, avem de toate, acum si hoti de „Gilette”, chiar ca suntem smecherii Europei, am trecut de la fraude la bancomate la furturi de aparate de ras, dupa ziarul Turun Sanomat, ziarul local din Turku cica unul era nebarbierit… in curand o sa avem si hoti de scobitori, Felicitari Romania, dar trebuie sa recunosc ca MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN, o tara unde 80 % sunt HANDICAPATI PSIHIC, si restul GENII :)) la noi s-a inventat roata si mersul pe jos, stiloul, lumina electrica, tramvaiul, laserul, avionul cu reactie, etc, etc, etc,retineti totul este la timpul trecut, in ultimii 60 de ani nu s-a mai inventat/practicat decat hotia si linsul in partea adversa. Cu parere de rau trebuie sa recunoasteti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.