Nu sperati sa luati credite finlandeze

5
2291

Nu sperati sa luati credite finlandezeEvenimentul Zilei

Nu sperati sa luati credite finlandeze Romanii vor putea lua imprumuturi ieftine din alte tari din UE din 2010. Imi pare rau, dar nu va pot oferi un credit. (…) Pentru a putea lua un credit de la noi trebuie sa aveti numarul asigurarii sociale finlandeze, ne-a informat ofiterul de credit al ...
Vezi stirea local

5 COMENTARII

  1. te felicit! nu am avut intentia sa deranjez pe nimeni, insa a fost doar o completare a informatiei date de tine, stii cateodata jumatatile de adevar sunt mai nocive decat un neadevar, este bine ca cei ce sunt interesati de un imprumut sa stie de asemenea ca banca are dreptul sa accepte sau sa refuze un credit chiar daca indeplinesti toate conditiile, munca, rezidenta permanenta, etc. Deasemenea daca nu ai pe ce sa pui o ipoteca, case, pamant, (atentie: in Finlanda), o sa ai nevoie de doi giranti cel putin, care si ei sa aiba munca permanenta, si de preferinta cu ceva „omaisuutta” adica proprietati, si fara alte credite mari in curs. Media din Ro „DEZINFORMEAZA” cand vine cu stirea ca in Fi sunt cele mai mici dobanzi (6%), acestea sunt dobanzile pentru case, pentru creditele de nevoi personale dobanzile sunt undeva la 10% si pot merge si pana la 15-20%, depinde de banca, de relatia dintre client-banca, cat de veche este, marimea imprumutului (pentru ca daca esti client vechi si „curat” poti chiar negocia dobanda, depinde si de ce venituri rulezi prin banca, sunt foarte multi factori care influenteaza decizia. Nu sunt un expert dar, cu o sumedenie de prieteni romani si finlandezi, de-a lungul timpului am auzit si intalnit fel de fel de cazuri, de unde pot sa trag concluzia ca fiecare banca sau sucursala isi poate crea propria politica in acordarea creditelor, conteaza pana si daca directorului de banca, sau functionarului ii place de fata ta, pentru ca daca ii place, iti poate sustine cauza.cam atat…tällä kertaa, Bafta!

  2. Asa mai zic si eu!Da intr-adevar amandoua sustineam aceeasi cauza!Presa din Romania defapt da dezinformari!Eu ma refeream la un credit pe care am vrut sa-l fac intr-un magazin.Ei luau legatura cu banca,functionarul bancar nici nu avea cum sa-mi vada fata,a fost o gluma!Multa sanatate si sa nu avem nevoie sa facem credite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.