„Metalistii“ finlandezi aruncă ancora la Bolintin-Deal

0
1667

După ce a investit 35 de milioane de euro intr-un centru de producţie la Bolintin-Deal, Ruukki Romania estimează pentru acest an venituri de circa 20 de milioane de euro din construcţia de hale industriale si centre logistice. „Vizăm in acest an o cotă de piaţă de 10% pe segmentul de construcţii metalice pentru hale industriale”, a declarat Mădălina Dumitru, director de marketing al Ruukki pentru Romania si Bulgaria.

in acest context, compania finlandeză a lansat in Romania un nou pachet de soluţii metalice, care va permite construirea halelor intr-un timp de pană la două ori mai scurt decat in prezent.
in ceea ce priveste destinaţia produselor, Saku Sipola, presedintele Ruukki Construction, a declarat că „noua facilitate de producţie deserveste atat piaţa locală, cat si alte pieţe din regiune, precum Serbia si Bulgaria”. Potrivit lui Sipola, capacitatea actuală de producţie va putea susţine dezvoltarea afacerilor pe piaţa romanească in următorii 2-3 ani. Ruukki Romania a inregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 21 de milioane de euro, in crestere cu 40% faţă de anul precedent. Grupul finlandez Rautaruukki a intrat pe piaţa romanească in anul 2001, iar in prezent activitatea subsidiarei romanesti este structurată pe trei divizii…. SF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.