Greva personalului de cabina de la Finnair: 200 de curse aeriene anulate vineri

0
1628


Compania aeriană finlandeză Finnair a anulat 200 de curse, vineri, din cauza continuării unei greve a personalului de cabină, ceea ce blochează peste 12.000 de pasageri, potrivit companiei – informează AFP, citata de Agerpres.

Aproximativ 800 de curse aeriene interne şi internaţionale au fost anulate de la declanşarea grevei, marţi, şi nu s-a fixat nicio dată pentru reluarea negocierilor.

Totuşi, se vor putea efectua cateva curse aeriene europene, deoarece ‘unele persoane s-au prezentat la lucru’, a declarat un purtător de cuvant al Finnair, Hanna-Kaisa Nurmi.

Potrivit personalului de cabină, conducerea incearcă să saboteze sistemul zilelor de recuperare acordate pentru compensarea orelor lucrate pe cursele lung curier.

Preşedintele director general al Finnair, Mika Vehviläinen, a avertizat marţi că această companie va inregistra pierderi grele din cauza grevei (intre 2 şi 2,5 milioane de euro pe zi) şi că ar putea lua in calcul desfiinţări de posturi in Finlanda şi delocalizări, aminteşte sursa citată.

…. Greva personalului de cabina de la Finnair: 200 de curse aeriene anulate vineri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.