Friguroasa şi întunecoasa Finlandă îşi deschide porţile pentru minerii români

3
2140

clcik pentru video :


Friguroasa şi intunecoasa Finlandă işi deschide porţile pentru minerii romani

Sute de ortaci din Maramureş trag speranţă să prindă un contract in minele de aur din ţara lui Moş Crăciun. Salariul promis de angajatori este tentant: 2.000 de euro pe lună.

300 de mineri rămaşi fără serviciu s-au prezentat la preselecţie cu un singur gand: să prindă un contract in Ungaria, Slovacia sau Finlanda. Povestesc pe rand că s-au săturat de sărăcia din ţară.

Cea mai bună ofertă din punctul lor de vedere vine din Finlanda. Cei care au norocul să fie selectaţi vor ajunge intr-o mină de aur din ţara lui Moş Crăciun. Ce nu ştiu incă oamenii este că, cel puţin pentru inceput, in Finlanda n-o să le fie foarte uşor. E iarnă aproape o jumătate de an, iar ziua este extrem de scurtă. Mai mult, finlandeza nu se invaţă cu una cu două.

Deocamdată, doar patronii maghiari au luat o decizie şi vor angaja foarte repede 50 de ortaci.

Cei care nu au prins trenul pentru Ungaria mai au de aşteptat pană le dau un răspuns slovacii şi finlandezii.

sursa : ProTV.ro

3 COMENTARII

  1. Am 33 ani meserie de electrician,macaragiu cunostinte de lacatuserie, sudura , mecanica experienta 10 ani experienta si pe tractoare, boldozere in Italia sezonier caut loc de munca .Ma pot adapta oricarei situatii fara probleme . Rog si ofer seriozitate. Va multumesc! Tel:0742919950

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.