Focuri de armă într-o şcoală din Finlanda

0
1622

Un bărbat a tras patru focuri de armă vineri dimineaţă intr-o şcoală din Finlanda, mai exact la Orivesi (nord-vest de Helsinki), fără să provoace victime, fiind arestat la scurt timp după aceea, transmite France Presse, cu referire la un anunţ al autorităţilor.

La etajul al treilea al unei şcoli secundare, un individ a tras focuri de armă’, a indicat pentru AFP un responsabil pentru probleme de educaţie de la primăria din Orivesi, Pauliina Pikka, precizand că ‘nicio persoană nu a fost rănită’, avand in vedere că elevii se aflau in clase, iar ‘atacatorul a fost luat de către poliţie’.

impuşcăturil s-au auzit in şcoală in jurul orei locale 09:30 (06h30 GMT), iar inspectorul de poliţie din Orivesi, Jari Kinnunen, a confirmat deja la 08h00 GMT că ‘incidentul s-a incheiat şi nicio persoană nu a fost rănită’.

Oficialului primăriei a precizat că atacatorul este ‘un adult şi nu este elev al şcolii’, insă nu a fost in măsură să ofere mai multe informaţii cu privire la identitatea acestuia şi nici la mobilul incidentului, care s-ar fi putut incheia cu o tragedie.

‘Elevii au rămas in clasă şi sunt interogaţi acum de poliţie’, a adăugat dna Pikka.

Focuri de armă intr-o şcoală din Finlanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.