Festivalul World Village 2007 din Helsinki

0
1579

Festivalul World Village 2007 deschide sezonul estival cu un eveniment organizat chiar in inima oraşului Helsinki pe 26 şi 27 Mai in Parcul Kaisaniemi.

Organizatorul festivalului este KEPA, sub egida căruia se reunesc peste 270 de organizaţii non-profit şi care promovează dezvoltarea şi care beneficiază de finanţare de la Ministerul de externe finlandez.

Festivalul se adresează intregii familii. Veţi găsi muzică, dans şi teatru, un intreg program pentru copii, literatură şi mancare exotică şi totul e gratis.

Scopul festivalului este să promoveze toleranţa, multiculturalismul, să atragă atenţia asupra globalizării şi să ne arate cum putem schimba lucrurile in viaţa de zi cu zi. in jur de 200 de organizaţii vor fi prezente la festival pentru a demonstra puterea societăţii civile in acţiune.

Fie că doriţi să vă alăturaţi lor sau doar să vă bucuraţi de cel mai interesant festival al anului sunteţi bineveniţi!

ARF va fi acolo să reprezinte Romania. Sunteţi bineveniţi să participaţi cu idei, să vă implicaţi in organizare sau să veniţi să ne sustineţi fie că sunteţi membru ARF sau nu. Vă vom ţine la curent cu desfăşurarea evenimentelor pe site.

Ne vedem la festival!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.