Banicioiu: Expertul in canibalism Catalin Avramescu sa rezolve problema cu Finlanda

0
1614


Deputatul PSD Nicu Banicioiu a afirmat, miercuri, referitor la atitudinea Finlandei fata de aderarea Romaniei in spatiul Schengen, ca expertul in canibalism Catalin Avramescu, ambasador in aceasta tara, ar trebui sa rezolve problema.

„Va reamintesc ca ambasador al Romaniei in Finlanda a fost numit domnul Catalin Avramescu, expert si doctor in canibalism. Banuiesc ca ne va ajuta in imbunatatirea acestei conexiuni diplomatice pe care pana acum o aveam buna”, a sustinut Banicoiu, solicitat sa comenteze declaratia facuta de Ambasaorul Finlandei potrivit caruia Romania are probleme legate de conduita vamesilor.

In acest sens, deputatul PSD a amintit ca actuala guvernare a scos scannerele din vami in 2010 si nu a mai colaborat cu expertii straini, ceea ce a readus in prim-plan tema coruptiei.

„Daca domnul Avramescu reuseste sa-i convinga pe finlandezi ca scannerele acelea nu erau folositoare, daca reuseste sa ii convinga pe finlandezi, probabil vom intra in Schengen”, a conchis el ironic.

Ambasadorul Finlandei la Bucuresti, Ulla Vaisto, a declarat miercuri, in privinta aderarii Romaniei la spatiul Schengen, ca Finlanda vrea ca in Romania sa nu existe niciun risc de coruptie la granita si ca a observat ca se actioneaza in acest sens, adaugand ca probabil aderarea va avea loc in 2012.

Intrebata, la finalul unei intalniri cu deputatii romani din grupul parlamentar de prietenie Romania- Finlanda, ce sanse sunt ca tara sa sa-si reconsidere pozitia fata de intrarea… mai mult

Catalin avramescu rezolva problema finlanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.