Atac armat într-un centru comercial din Finlanda, soldat cu patru morţi

1
1555

Patru persoane au fost ucise, joi dimineaţă, intr-un atac armat declanşat de un agresor imbrăcat in negru, intr-un centru comercial din Espoo, la periferia oraşului Helsinki, a anunţat o sursă din cadrul poliţiei.

Mai multe ambulanţe şi vehicule ale poliţiei se află la locul atacului, iar centrul comercial a fost evacuat, potrivit unor martori. Agresorul, in varstă de 43 de ani şi cunoscut de poliţie, a reuşit să fugă, iar poliţia nu ştie unde se află, a explicat Jyrkky Kallio, comisar in cadrul poliţiei din Espoo.

” Pot confirma că patru persoane au fost ucise. Nu ştim deocamdată dacă există răniţi şi caţi sunt „, a adăugat el. „Deocamdată nu ştim unde se află agresorul, dar ştim cine este”, a precizat acesta, refuzand să dezvăluie identitatea sa inaintea unei conferinţe de presă prevăzută pentru ora 12.30 GMT (14.30, ora Romaniei). Atacul armat a fost declanşat in jurul orei locale 10.20 (10.20, ora Romaniei). Potrivit presei finlandeze, agresorul era inarmat cu un pistol cu gloanţe de calibru 9 milimetri.

Atac armat intr-un centru comercial din Finlanda, soldat cu patru morţi

Imaginea articolului Atac armat într-un centru comercial din Finlanda, soldat cu patru morţi
Externe astăzi, 13:21

Patru persoane au fost ucise, joi dimineaţă, intr-un atac armat declanşat de un agresor imbrăcat in negru, intr-un centru comercial din Espoo, la periferia oraşului Helsinki, a anunţat o sursă din cadrul poliţiei. citeşte tot

citeste si

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.