Ambasada Finlandei la București a difuzat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, o poziție cu privire la cazul Kovesi, pe care spune că îl urmărește „îndeaproape”, dat fiind că fosta șefă DNA este „apreciată la nivel european și internațional și are un excelent palmares în lupta anticorupție”.

„Ambasada Republicii Finlanda în România urmărește îndeaproape cazul recunoscutei procuroare Laura Codruța Kovesi, în care aceasta a fost plasată sub control judiciar și i s-a interzis să părăsească țara și să vorbească cu presa (despre dosar). Laura Codruța Kovesi este apreciată la nivel european și internațional și are un excelent palmares în lupta împotriva corupției”, este mesajul pe care ambasada Finlandei l-a postat sâmbătă pe pagina oficială de Facebook.
  • De menționat că ambasadoarea Finlandei la Uniunea Europeană face parte din echipa Consiliul UE (COREPER) care negociază în această perioadă cu reprezentanții Parlamentului European numirea Procurorului-șef european, funcție pentru care candidează și Kovesi. Citește aici mai multe detalii

mai mult la : www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.