Absolut toate glumele despre vizita în Finlanda a premierului

0
1629


Victor Ponta vrea să le radă in nas finlandezilor că degeaba au ei 1000 de lacuri dacă nu vor avea ca noi, unul singur cu cianură, dar bun.

Lui Ponta i s-a stricat telefonul Nokia şi l-a dus personal in Finlanda, la reparat.

Finlandezii l-au invitat pe Ponta la ei in ţară pentru că vor să inceapă antrenamentele la patinaj şi nu e incă destul de frig pentru a ingheţa apa.

Ponta s-a dus să se laude in Finlanda că intre noi şi ei nu e practic nicio diferenţă: avem acelaşi fus orar.

Finlandezii l-au chemat pe Ponta să-l scoată pe Moş Crăciun din subteran pentru că nu mai au răbdare pană de Sărbători.

Abia in Finlanda, Victor Ponta a ințeles de unde are Moș Crăciun bani să cumpere jucării tututor copiiilor din lume. Moșul primește 6% redevență din aurul extras cu cianuri in Laponia.

Aflat in vizită in Finlanda, Victor Ponta a cerut să se intalnească cu copiloții de formula 1 ai lui Mika Häkkinen și Kimi Räikkönen. in lumea copiloților, Ponta este poreclit „Titi Aur”.

Victor Ponta vrea să implementeze normele ecologice finlandeze ce reglementează cianurarea minerului aurifer. Standarde draconice care fac imposibilă contaminarea panzei freatice sau a rețelei hidrografice din Laponia. Diferența este că in Finlanda nu există lacuri cu cianuri, ci doar ghețari cu cianuri. Veșnici.

Și in Finlanda, aproape de Cercul Polar, se folosește cianura la extragerea aurului. Dar ce ziarist iți merge la plajă gratis in Laponia?

Renii lui Moș Crăciun beau apă din lacurile de decantare ale minelor de aur din Laponia. Cianura le dă aripi!

mai mult : http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/absolut-toate-glumele-despre-vizita-in-finlanda-a-premierului/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.