AcasăDiasporaNarcisa Suciu ”Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă"

Narcisa Suciu ”Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă”

-

Narcisa Suciu a ales deja de ani buni să părăsească România pentru Finlanda, dar mereu se întoarce pe meleaguri când vine vorba despre sărbătorile creștine importante. Cântăreața are 46 de ani și s-a mutat în urmă cu zece ani în Finlanda, iar după mai bine de un an a revenit din nou acasă.

Roșcata a decis că venise momentul pentru o schimbare, așa că a renunțat la la meleaguri pentru Finlanda, cunoscută drept cea mai fericită țară din lume. Frumoasa artistă a spus că nu are nici la moment vreun regret în legătură cu decizia făcută, pentru că aceasta i-a adus fericirea și împlinirea de care avea mare nevoie.

”Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România. Este un bărbat care m-a plăcut şi care m-a asumat cu totul, fără rezerve şi fără nicio condiţie, din clipa în care a început relaţia noastră. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe Internet”
Narcisa Suciu (Sursa: Formula-AS)

mai mult la   /playtech.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

🇷🇴 Atentie ! NOU 🇫🇮 🚚 Traseu Suplimentar in Finlanda ptr...

Luni 5 si Marti 6 Aprilie vom fi pe traseul : Kristinestad, Narpes, Vaasa, Nykarleby, Jakobstad, Kokkola, Raahe, Oulu, Kajaani, Iisalmi, Kuopio, Jyvaskyla, Jamsa, Orivesi Contact...