MOŞ CRĂCIUN N-ARE ZĂPADĂ NICI MĂCAR ACASĂ

0
1615

Nici măcar in Finlanda, ţara lui Moş Crăciun, iarna nu mai e ce-a fost odată. A nins foarte puţin, doar cat zăpada să acopere pămantul. Turiştii, dar şi moşul, se mulţumesc cu ce au. Cum in marile staţiuni montane din Europei, n-a nins aproape deloc, sute de turişti au ales ca destinaţie de Crăciun Finlanda. Sperau că măcar acolo vor găsi zăpadă. Au găsit, dar nu aşa cum se aşteptau. Au visat la nămeţi şi partii, dar nu s-au ales decat cu un strat de caţiva centimetri, potrivit pentru săniuş. Oricum, e mai bun decat nimic.

Cum au văzut zăpada, oamenii au ieşit din cabane şi hoteluri ca să se bucure de cateva ore de iarnă adevărată. Pentru cei mici a fost perfect. Ei n-au avut nevoie decat de un sac de plastic sau de o săniuţă. Şi cei mari s-au mulţumit cu zăpada primită peste nopate.

in Finlanda, nici Moş Crăciun nu se aştepta la o iarnă aşa de blandă. inainte să-şi inceapă călătoria din Ajun, cand trebuie să pună cadouri sub brazii copiilor cuminţi, Moşul a verificat daca sania sa trasă de reni alunecă pe stratul subţire a omăt. Micuţii pot sta liniştiţi. Moş Crăciun va ajunge la ei.
articol la Antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.