Interviul cu românul care a ajuns în țara lui Moș Crăciun: "Am semnat contractul, iar câteva ore mai târziu am fost rezervă!"

0
3081

Nicolae Vasile a semnat cu PS Kemi Kings, un club mai tânăr decât el cu 4 ani, fondat în 1999, prima dată promovat în prima ligă din Finlanda.
Rămas liber de contract după demararea procedurii de intrare în faliment a lui Rapid, ultimul căpitan al giuleștenilor, Nicolae Vasile, 20 de ani, și-a găsit deja echipă într-un orășel aflat la numai 120 de kilometri de Rovaniemi, „casa” lui Moş Crăciun din Laponia.
Fundașul stânga a vorbit în Gazeta Sporturilor despre transferul său și despre viața în Finlanda.
„Cum am ajuns aici, m-au surprins două lucruri. Vremea rece, fiindcă sunt deja doar 10 grade ziua și două după lăsarea întunericului, dar și căldura oamenilor. Sunt simpli, modești, extrem de amabili și de deschiși, inclusiv cei de la club.
Am stat câteva zile la Kemi, m-am antrenat cu ei, am purtat tratativele, vineri am semnat un contract pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire, iar câteva ore mai târziu am fost rezervă la meciul cu cei de la HJK, formația de pe primul loc. Din păcate, ne-au învins cu 2-0, dar mai sunt 10 etape și avem șanse să prindem un loc de Europa League. Mă simt excelent aici și abia aștept să debutez”, a spus Nicolae Vasile pentru Gazeta Sporturilor.
nicolae-vasile-2

Citește interviul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe Gazeta Digitală și află ce spune Vasile despre campionatul Finlandei și despre Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.