AcasăFinlandaFinlanda. Călătoriți din Polonia fără restricții la frontieră

Finlanda. Călătoriți din Polonia fără restricții la frontieră

-

Guvernul finlandez, care a interzis deja intrarea din întreaga lume în primele etape ale epidemiei, la începutul acestui an a permis doar sosirea persoanelor care lucrează în sectoare cheie esențiale pentru societatea finlandeză. Din 21 iunie, restricțiile privind traficul transfrontalier vor fi parțial ridicate.

În plus, datorită evaluării internaționale a situației epidemice, De luni, traficul de frontieră a „revenit la normal” în legătură cu zborurile directe din Polonia și Ungaria. (Indiferent de scopul călătoriei, de exemplu, legate de muncă sau pentru recreere și agrement). Potrivit modelului acceptat, Finlanda recunoaște „țările cu risc” în care rata incidenței COVID-19 la 100.000 are mai mult de 25 de rezidenți pe o perioadă de două săptămâni. În Polonia (conform datelor de la mijlocul lunii iunie), acest coeficient este de 14.

Potrivit BAP, sediul poliției de frontieră finlandeze, Polonia este în prezent una dintre „țările verzi”. Pasagerilor nu li se cere să dea rezultate negative pentru COVID-19 Nici nu aplică restricțiile de sănătate pentru transportul direct din Polonia în Finlanda.

„Oamenii care călătoresc cu avionul din Polonia pot pune la îndoială serviciile de sănătate de pe aeroport, de unde au venit, iar aceasta este o„ țară verde ”

– Tommy Givejury de la Garda de Frontieră Finlandeză a explicat BAP.

mai mult la  /www.gdo.ro/finlanda-calatoriti-din-polonia-fara-restrictii-la-frontiera/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

🇷🇴 Atentie ! NOU 🇫🇮 🚚 Traseu Suplimentar in Finlanda ptr...

Luni 5 si Marti 6 Aprilie vom fi pe traseul : Kristinestad, Narpes, Vaasa, Nykarleby, Jakobstad, Kokkola, Raahe, Oulu, Kajaani, Iisalmi, Kuopio, Jyvaskyla, Jamsa, Orivesi Contact...

Descoperă mai multe la Finlanda ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura