AcasăFinlandaFinalnda. Ce se va întâmpla cu piața finlandeză de creditare anul acesta?

Finalnda. Ce se va întâmpla cu piața finlandeză de creditare anul acesta?

-

Din iulie 2020 un proiect de lege cu privire la plafonarea dobânzii a intrat oficial în vigoare în Finlanda. Inițial, s-a presupus că restricțiile vor fi temporare și, la începutul anului 2021 vor reveni la nivelul anterior de 20%. Cu toate acestea, guvernul a decis extinderea modificărilor legii privind protecția consumatorilor până în septembrie anul viitor.

Pandemia de coronavirus a adus dificultăți financiare majorității oamenilor obișnuiți și a înrăutățit mediul economic în general. Ministerul Justiției din Finlanda este foarte îngrijorat de faptul că mulți cetățeni solicită în mod constant împrumuturi, accentuând astfel problemele datoriei lor.

Potrivit experților de la portalul financiar și analitic Laina Finance, primul val al epidemiei i-a afectat atât pe finlandezi (circa 390 de mii de oameni s-au declarat afectați), cât și veniturile instituțiilor financiare.

mai mult la     /evz.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

🇷🇴 Atentie ! NOU 🇫🇮 🚚 Traseu Suplimentar in Finlanda ptr...

Luni 5 si Marti 6 Aprilie vom fi pe traseul : Kristinestad, Narpes, Vaasa, Nykarleby, Jakobstad, Kokkola, Raahe, Oulu, Kajaani, Iisalmi, Kuopio, Jyvaskyla, Jamsa, Orivesi Contact...

Descoperă mai multe la Finlanda ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura