AcasăComunitatiDecizie inedită a aeroportului din Helsinki: Câini, antrenaţi să detecteze persoane infectate...

Decizie inedită a aeroportului din Helsinki: Câini, antrenaţi să detecteze persoane infectate cu COVID-19

Pasagerii de pe aeroportul din Turku au primit deja ordinul să intre în carantină obligatorie de două săptămâni după întoarcerea din zone cu o incidenţă ridicată a cazurilor de coronavirus.

-

Gradul de pregătire al Aeroportului din Helsinki de a ţine sub control răspândirea noului coronavirus se va îmbunătăţi din această săptămână când aeroportul va primi câini antrenaţi să detecteze persoanele infectate, potrivit cotidianului finlandez Helsingin Sanomat, citat miercuri de website-ul Helsinki Times.

„Câinii nu vor participa la nicio activitate oficială, ei pur şi simplu se vor obişnui cu locul pentru câteva săptămâni”, a declarat Timo Aronkyto, viceprimar pentru servicii de sănătate şi sociale din Vantaa, unde se află aeroportul.

Oficiali de la aeroportul din Helsinki nu au constrâns pe nimeni să intre în carantină obligatorie, deşi săptămâna trecută s-a raportat că testele efectuate în aeroport au dat de două până la trei ori mai multe rezultate pozitive decât cele realizate în alte părţi în cadrul Spitalului districtul Helsinki-Uusimaa (HUS).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

🇷🇴 Atentie ! NOU 🇫🇮 🚚 Traseu Suplimentar in Finlanda ptr...

Luni 5 si Marti 6 Aprilie vom fi pe traseul : Kristinestad, Narpes, Vaasa, Nykarleby, Jakobstad, Kokkola, Raahe, Oulu, Kajaani, Iisalmi, Kuopio, Jyvaskyla, Jamsa, Orivesi Contact...

Descoperă mai multe la Finlanda ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura