AcasăFinlandaAmbasada României în Republica Finlanda: Se prelungesc restricţiile de călătorie. Excepţii pentru...

Ambasada României în Republica Finlanda: Se prelungesc restricţiile de călătorie. Excepţii pentru lucrătorii sezonieri

-

“Autoritățile finlandeze au decis prelungirea restricțiilor de călătorie până la data de 17 aprilie a.c. Călătoriile în Finlanda sunt permise doar în interes de muncă în sectoare esențiale ale economiei, inclusiv pentru lucrătorii sezonieri din agricultură, horticultură și sectorul forestier și pentru alte motive esențiale justificate, exclusiv în situațiile prevăzute în instrucțiunile Poliției de Frontieră.

Informații privind categoriile de persoane care pot intra în Finlanda se regăsesc pe pagina de internet a Poliției de Frontieră:

/raja.fi/en/guidelines-for-border-traffic-during-pandemic

Recomandările anterioare vizând testarea la intrarea în Finlanda și autoizolarea rămân neschimbate. Informații suplimentare se regăsesc pe pagina de internet a Institutului de Sănătate și Bunăstare:

thl.fi/en/web/infectious-diseases-and-vaccinations/what-s-new/coronavirus-covid-19-latest-updates/travel-and-the-coronavirus-pandemic

sursa :   /www.stiridiaspora.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

🇷🇴 Atentie ! NOU 🇫🇮 🚚 Traseu Suplimentar in Finlanda ptr...

Luni 5 si Marti 6 Aprilie vom fi pe traseul : Kristinestad, Narpes, Vaasa, Nykarleby, Jakobstad, Kokkola, Raahe, Oulu, Kajaani, Iisalmi, Kuopio, Jyvaskyla, Jamsa, Orivesi Contact...

Descoperă mai multe la Finlanda ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura